середа, 10 листопада 2021 18:26

Смертельна давка на концерті та вакцинація у борделі - 10 листопада у фотографіях
12

Імпровізований меморіал глядачам, які загинули в тисняві під час виступу репера Тревіса Скотта на фестивалі Astroworld у США 5 листопада. Загинули щонайменше вісім людей і багато отримали травми. Проти музиканта можуть подати багатомільйонні позови. Тревіс поверне гроші за квитки відвідувачам концерту та відмовився від найближчого виступу.
Фото: Reuters
Чоловік у костюмі Санта-Клауса на човні везе подарунки та різдвяну ялинку на захід, організований міністерством туризму Ізраїлю. Країна готується до різдвяних свят.
Індуїсти сидять на підлозі у храмі й моляться в Дакці, Бангладеш.
Вождь Марк Хілл у колишній державній школі-інтернаті для індіанців у Брантфорді, Канада. Там почалися пошуки безіменних могил. Наприкінці ХІХ ст канадський уряд створив систему шкіл-інтернатів для дітей індіанців, щоб сприяти поширенню серед них освіти. Це вилилося у примусову асиміляцію. Дітей забирали з родин, позбавляючи культурних зв’язків. За 80 років діяльності інтернатів там померли понад 4 тис. дітей через хвороби, недоїдання і холод. Частина закладів діяла під опікою Католицької церкви.
«Маленька Амаль» - лялька молодої сирійської біженки заввишки 3,5 метри на конференції ООН зі зміни клімату у Глазго, Шотландія, 9 листопада.

Найкращі фото з усього світу за 10 листопада від інформаційного агентства Reuters. Дивимося, чим вражав і запам'ятався цей день.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна давка на концерті та вакцинація у борделі - 10 листопада у фотографіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути