Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2018 13:31

Школярам заборонили цілуватися

Школярам заборонили цілуватися
Тайським школярам заборонять обійматися. Фото: Volunteer Thailand

Уряд Таїланду розробив нові правила поведінки для учнів. Вони не дозволяють школярам влаштовувати зібрання і проявляти свої почуття.

Школярам й студентам вишів заборонять недоречні прояви прихильності і непристойну поведінку в громадських місцях і в приватній обстановці, повідомляє The Nation.

2005-го в країні уже ввели обмеження, але діти знайшли лазівки. Тому їх треба переглянути, каже речник міністерства освіти Чалам Аттатам. Завдяки новим правилам поведінка дітей покращиться, а керівництво навчальних закладів зможе спостерігати за ними.

Чиновники закликають слідкувати за дотриманням нових правил особливо строго на День святого Валентина.

"Навіть поцілунок в щоку людини протилежної статі і обійми при зустрічі є недоречними і непристойними проявами", - каже директор державного бюро у справах учнів і лідер місцевого скаутського руху Варат Пруексакулнан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл стануть батьками

Також правила забороняють учням порушувати громадський порядок. Ці норми уже викликали невдоволення серед молоді.

"Якщо я люблю кататися на скейтборді, а мої сусіди скажуть, що їм це заважає, - то мені заборонять?" - обурюється одна зі студенток. Також не розуміє, яку шкода для суспільства несуть прояви особистої прихильності в приватній обстановці.

Під час поцілунку виділяється багато гормону щастя – окситоцину та ендорфінів. Це гормони - акумулятори чудового настрою. Дослідники пояснюють, що 1 хвилина поцілунку спалює 6 калорій і в два рази збільшується обмін речовин. Таку ж кількість калорій можна витратити за хвилину ходьби. Для досягнення максимального ефекту варто цілуватися мінімум 20 секунд.

Зараз ви читаєте новину «Школярам заборонили цілуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути