Ексклюзиви
субота, 10 грудня 2022 21:29

Сколихнув світ і не злякався Путіна: Зеленського визнали найвпливовішим у світі

Сколихнув світ і не злякався Путіна: Зеленського визнали найвпливовішим у світі
Провідний австрійський журнал визнав Володимира Зеленського найвпливовішою людиною 2022-го. ФОТО: ОП

Провідний австрійський інформаційно-політичний журнал Profil назвав президента України Володимира Зеленського людиною року.

У виданні опублікували матеріал "Володимир Зеленський: людина, яка сколихнула вільний світ". У тексті зазначили, що президент України заслуговує визнання через свій вплив на долю України та вільного світу загалом.

"Кожен, хто вважає себе частиною Заходу в думках, ідеологічно та в реальності – а це стосується як Австрійської Республіки, так і журналу новин Profil – приходить до неминучого висновку: Зеленський – це наша людина. І це не пов'язано з нестачею оригінальності, коли британська газета Financial Times, американський журнал Time, а тепер і журнал Profil вважають одну й ту ж особу найбільш важливою і впливовою цього року", – йдеться у матеріалі.

У Profil відзначили, що Зеленський після повномасштабного російського вторгнення вирішив не залишати свою країну і не здаватися.

"Натомість він віддав наказ українській армії чинити опір. Цим вчинком хоробрості він заслуговує на повагу", – зазначається у статті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це вже не питання України" ‒ у Зеленського попередили світ про нову небезпеку

У редакційному матеріалі також підкреслили, що президенту України вдалося переконати союзників на Заході допомогти Києву і зберегти цю підтримку.

"Він знову і знову попереджає, що напад Путіна на Україну є фактично нападом на вільний світ, і тому той повинен стати на бік України. Володимиру Зеленському зовсім не важко посилатися на західні цінності у боротьбі з російським диктатором, і всі розуміють, що він має на увазі. Це боротьба за свободу і демократичне самовизначення", – зазначили у журналі.

Американський журнал Time назвав людину року.

За версією впливового видання, людиною року став президент України Володимир Зеленський. Про це видання повідомило у середу, 7 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Сколихнув світ і не злякався Путіна: Зеленського визнали найвпливовішим у світі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути