Ексклюзиви
четвер, 26 жовтня 2017 14:41

Секс-скандали у Голлівуді - приголомшлива підбірка

Джорді Вайта, бас-гітариста з гурту Marilyn Manson, колишня дівчина звинуватила у зґвалтуванні.

Через цю заяву Мерілін Менсон, головний соліст гурту, вирішив з ним попрощатись та оголосив про вигнання Вайта з рок-гурту. Музикант написав: "Я прийняв рішення попрощатися з Джорді Вайтом як членом групи Marilyn Manson. У майбутньому турі його замінить інший музикант. Бажаю йому успіху".

Джессіка Адамс, солістка панк-гурту Jack Off Jill, на своїй сторінці у Facebook розповіла, що у 1990-х мала стосунки з Джорді. Одного разу, повернувшись з туру з Меріліном Менсоном, Вайт посварився з Адамс з приводу зрад, під час сварки він повалив дівчину на підлогу і зґвалтував. Адамс стверджує, що зґвалтування перервав господар квартири.

Автор: jeordiewhite.clan.su
  Мерилін Менсон оголосив про вигнання Вайта з рок-гурту.
Мерилін Менсон оголосив про вигнання Вайта з рок-гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка YouTube втрапила в сексуальний скандал

65-річного Гарві Вайнштейна, одного з найвпливовіших голлівудських продюсерів, який працював з Квентіном Тарантіно та є співзасновником кінокомпанії Miramax Films і The Weinstein Company, звинувачують у сексуальних домаганнях, що тривали десятиріччями.

Автор: rubic.us
  Гвінет Пелтроу однією з перших заявила про сексуальні домагання з боку Вайнштейна.
Гвінет Пелтроу однією з перших заявила про сексуальні домагання з боку Вайнштейна.

Розслідування "темного" життя Гарві опублікувало видання The New York Times. Тоді про це заявили 13 жінок. Після оприлюдення матеріалу про сексуальні домагання з його сторони почали говорити і всесвітньо відомі зірки, серед яких Анджеліна Джолі, Ґвінет Пелтроу, Кара Делевінь, Ешлі Джадд, Ромола Гарай, Розанна Аркетт, Роуз МакҐоун, Лорен Сіван, Азія Ардженто, Леа Сейду. Відтоді чи не щодня нова жертва продюсера приголомшує відвертими зізнаннями про сексуальні домагання з його боку. А деякі зробили гучні заяви – Вайнштейн їх зґвалтував.

У результаті цього скандалу Гарві вже втратив родину та роботу. А поліція, як повідомляє "ТСН", відкрила вже 3 провадження у справі сексуальних домагань продюсера.

Автор: ria.ru
  Стівен Сігал заявив, що журналістки поводилися так, ніби закохані у нього.
Стівен Сігал заявив, що журналістки поводилися так, ніби закохані у нього.

Стівен Сіґал, зірка бойовиків, також став фігурантом секс-скандалу у Голлівуді.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН".

Проти актора виголосили звинувачення дві журналістки - Ліза Герреро і Дженні МакКарсі.

Після цього у сексуальних домаганнях його звинуватила актриса Рей Дон Чонг.

Однак Сіґал заявив, пише Daily Mail, що журналістки поводили себе так, ніби закохані у нього. Та прокоментував їхні слова лише нецензурщиною.

Колишнього президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша-старшого актриса Хезер Лінд звинуватила в сексуальному домаганні. Про це повідомляє ВВС.

Лінд стверджує, що 93-річний Буш доторкнувся до неї ззаду з крісла-каталки і відпустив брудний жарт, коли їх фотографували. Вона навіть написала про це в Instagram, однак потім видалила пост. Але у видань Daily Mail і People запис зберігся.

Прес-секретар Буша запевнив, що інцидент потрібно розцінювати як прояв гумору та підкреслив: "Він приносить щирі вибачення за те, що його спроба пожартувати образила пані Лінд". До того ж, у Буша-старшого діагностована хвороба Паркінсона.

Зараз ви читаєте новину «Секс-скандали у Голлівуді - приголомшлива підбірка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути