вівторок, 26 січня 2021 12:00

Сексапільну поліцейську звільнили за відео для соцмереж під час роботи
6

Іоланда Молл / The Sun
Іоланда Молл / The Sun
Іоланда Молл / The Sun
Іоланда Молл / The Sun
Іоланда Молл / The Sun

Гламурну іспанську модель і поліцейську Іоланду Молл, 40 років, звільнили з роботи, коли її керівники натрапили на відео в соцмережі TikTok, які вона розмістила на чергуванні.

На ньому видно, як модель тримає бойовий пістолет і сміється, коли мчить на виклик щодо збройного пограбування. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймолодша мільярдерка помірялась фігурою з сексапільною подругою

Жінка раніше позувала напівголою для чоловічих журналів, перш ніж пішла працювати в правоохоронні органи. Мати однієї дитини з міста Аспаррагера, неподалік Барселони, любить увагу. Вона брала участь в іспанському шоу побачень "Адам і Єва", де учасники мають роздягатися до гола.

Вона також любить знімати розіграші та смішні відео для сторінок у соцмережах, через які раніше вже мала суперечки з роботодавцями.

Раніше Іоланда працювала топлес-моделлю для одного з найбільш чоловічих журналів Іспанії - Interviu. Журнал розорився, і модель пішла в поліцію.

Мер Аспаррагера Едуард Рівас назвав дії Іоланда гідними жалю. Він сказав, що рішення про звільнення показало єдність в захисті цінностей та етичного кодексу, яких мусять дотримуватися працівники муніципалітету та місцева поліція.

Усі суперечливі відео зі сторінок соцмереж жінки видалені. Іншого правоохоронця, який був у кадрі на одному з відео з Іоландою, відсторонили від роботи на 4 роки й 7 місяців.

Тим часом американська військова 19-річна Белла Порч отримала популярність у TikTok завдяки харизмі та міміці. Після закінчення школи 2017-го дівчина пішла служити у військово-морські сили США.

Зараз ви читаєте новину «Сексапільну поліцейську звільнили за відео для соцмереж під час роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути