четвер, 31 серпня 2017 13:18

СБУ відреагувала на кримські гастролі Петросяна

СБУ відреагувала на кримські гастролі Петросяна
У Службі безпеки України повідомили, що не мають претензій до Петросяна. Фото: INTERMARIUM

У Службі безпеки України повідомили, що не мають претензій до російського коміка Євгена Петросяна. Зазначають, що артист вже не перший рік активно гастролює і відпочиває в окупованому Криму.

Про це повідомляє "Обозреватель.UA".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучий програми "Поле чудес" потрапив у базу "Миротворця"

Комік активно виставляє фото з Ялти на сторінці в Instagram. Артист продовжує жартувати про Україну і хвалиться концертами, які нібито йдуть на "ура".

Анекдот, который я упоминаю на этом видео, укоренился в нашем обиходе. Люди так часто шутят, когда их спрашивают, как здоровье? Это дореволюционный одесский анекдот. В 60-х годах мне его рассказал Леонид Осипович Утёсов. А в 90-х я его несколько раз рассказал на телевидении и издал в своей книге "Петросян в стране анекдотов". И кто бы мог подумать, пошло-полетело - люди начали повторять. На здоровье! Пусть наши враги не дождутся! 💪🏻☀️🐳 #евгенийпетросян #петросян #народныйартист #гастроли #россия #крым #ялта #неболейтенестарейте #радуйтеськаждомудню #будьтесчастливы @villaelenahotel.ru

Публикация от Евгений Петросян / Official (@petrosyanevgeny)

"Інформуємо, що слідчі органи безпеки повідомлення про підозру зазначеній особі не виносили. Станом на вказану дату рішення про заборону в'їзду Служба безпеки не приймала",- відповіли в СБУ на запит "Обозревателя".

У СБУ повідомляють, що подібні рішення ухвалює Служба безпеки за наявності достатньої кількості інформації, яка свідчила б про дії осіб, що порушують інтереси гарантування безпеки держави.

Російський артист Євген Петросян потрапив до бази українського центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки держави. Згідно із записами в розділі "Чистилище", гумориста звинувачують у свідомому порушенні державного кордону України, а також незаконній гастрольній діяльності на території окупованого Росією півострова Крим.

Зараз ви читаєте новину «СБУ відреагувала на кримські гастролі Петросяна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути