субота, 01 жовтня 2016 12:04

Розслідування катастрофи MH17 "приречене на невдачу" - прес-секретар Путіна

Розслідування катастрофи MH17 "приречене на невдачу" - прес-секретар Путіна

Речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що слідство у справі розслідування катастрофи МН17 "приречено на провал".

За його словами, слідство у справі катастрофи "Боїнг-777" буде "приречене, якщо не розглядати всі версії про аварію малайзійського літака".

"Слідство не можна вести, заздалегідь абстрагуючись від якихось версій. Слідство не можна вести, виходячи з парадигми, коли через кілька хвилин після трагедії на офіційному рівні у відомих країнах виступають і кажуть, що винна Росія. Якщо вести слідство таким чином, то воно приречене на необ'єктивність і невдачу", - заявив прес-секретар Путіна.

Міжнародна команда з розслідування катастрофи літака "Боїнг" рейсу МН17 дійшла висновку, що лайнер було збито ракетою з "Бука", доставленого з території Росії.

Слідчі збирають інформацію про двох фігурантів справи і називають їхні імена. Також зазначається, що офіційно підозрюваних наразі немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РФ викликали на "бесіду" посла Нідерландів

В РФ у відповідь на оприлюднену доповідь заявили, що шкодують через низьку якість і політизованість розслідування катастрофи малайзійського Boeing на Донбасі. Докази міжнародного слідства назвали монтажем.

Нагадаємо, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що летів з Амстердама в Куала-Лумпур рейсом MH17, був збитий 17 липня 2014 року у Донецькій області. Всі 298 осіб, що знаходилися на борту, загинули. Більшість з них були громадянами Нідерландів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росію звинуватили в катастрофі боїнга

Зараз ви читаєте новину «Розслідування катастрофи MH17 "приречене на невдачу" - прес-секретар Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути