четвер, 11 листопада 2021 07:24

Росія поновила чартери в Єгипет після шестирічної перерви

Росія поновила чартери в Єгипет після шестирічної перерви
Росія повністю зняла обмеження на чартерні та регулярні рейси. Фото: pixabay.com

Авіасполучення між Росією та єгипетськими курортами Хургада й Шарм-ель-Шейх повністю поновили через шість років після того, як його зупинили через теракт, що спричинив падіння російського літака.

Із 9 листопада Росія повністю зняла обмеження на чартерні та регулярні рейси до єгипетських курортів із російських аеропортів, повідомляє російський "Інтерфакс" із посиланням на оперативний штаб щодо попередження завезення та поширення коронавірусу в РФ.

"Чартерні перельоти раніше були повністю заборонені. Регулярні польоти з Москви до Єгипту, зокрема на курорти, відновили 9 серпня, пізніше їх поступово відкривали з інших великих міст. Дозволи видавали поетапно залежно від ситуації з коронавірусом", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Туристам із США радять уникати поїздок в Росію

31 жовтня 2015-го літак A321 "Когалимавіа", здійснюючи переліт із Шарм-еш-Шейха до Санкт-Петербурга, зник із радарів на 23 хв. польоту. 224 людини, які в той момент перебували на борту літака, загинули. З того часу авіасполучення між РФ і Єгиптом на паузі. 2018 року російські літаки повернулися на рейси до Каїра.

Зараз ви читаєте новину «Росія поновила чартери в Єгипет після шестирічної перерви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути