Ексклюзиви
пʼятниця, 30 березня 2018 09:48

Росія показала, як випробовує ядерну ракету

Росія показала, як випробовує ядерну ракету
Випробування балістичної ракети. Фото: korrespondent.net

Російське Міністерство оборони опублікувало відео запуску нової міжконтинентальної балістичної ракети важкого класу "Сармат".

На відео видно, як злітає чорно-біла ракета. Також показали процес відділення порохового акумулятора тиску, який спрацював. Відео опублікували на YouTube-каналі російського відомства.

"На державному випробувальному космодромі "Плесецьк" провели чергові кидкові випробування нової рідинної міжконтинентальної балістичної ракети важкого класу "Сармат", - йдеться в повідомленні.

Росія заявила, що їх оборонна промисловість розробила балістичну ракету з ядерною силовою установкою "Сармат". Літальний апарат оснащений системою подолання протиракетної оборони.

Ракета важить 200 тонн. Несе більше боєголовок, ніж інші моделі, долає існуючі системи ПРО. Політ ракети не обмежений по дальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракета SpaceX зробила гігантську діру в іоносфері Землі

Вперше 3D-ролик запуску презентували під час звернення Володимира Путіна з посланням Федеральним зборам на початку березня нинішнього року. Деякі з експертів у існування ракети не повірили і назвали інформацію про неї вигадкою.

Президент США Дональд Трамп в ході останньої розмови з російським лідером Володимиром Путіним заявив, що Сполучені Штати виграють гонку озброєнь, якщо дві країни її почнуть.

Зараз ви читаєте новину «Росія показала, як випробовує ядерну ракету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути