субота, 22 червня 2019 16:26

Росія перекидає у Білорусь війська і техніку

Росія перекидає у Білорусь війська і техніку
Біля Мінська зафіксували війська. Фото: Укрінформ

На територію Білорусі переїхали підрозділи, озброєння і військова техніка Західного військового округу Збройних сил РФ

Російські військовики, нібито, мають брати участь у параді 3 липня в Мінську, повідомляє інформаційний сайт міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm.

Ввечері 20 червня 2019 р. активісти зафіксували в Орші ешелон з російською військовою технікою, зокрема, бронетранспортерами БТР-82А.

Inform Napalm встановив, що до Білорусі перекидають військовослужбовців 4-ї Кантемирівської дивізії і 27-ї Севастопольської окремої мотострілецької бригади. З'єднання входять до складу новоствореної 1-ї танкової армії ЗС РФ.

Для участі в параді мають перекинути не менше 300 військовослужбовців ЗС РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Реванш проросійських сил — це утопія

У параді використають авіацію Повітряно-космічних військ РФ. У повітряній частині параду заплановані польоти над білоруською столицею російських багатоцільових гелікоптерів Мі-8 та винищувачів Су-30.

У Білорусь перекинули оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер" 112-ї ракетної бригади. Відстань від місця дислокації військової частини до Мінська становить 930 км і понад 1000 км залізницею.

В Inform Napalm припускають, що російські ракетники під прикриттям участі в параді відпрацьовують оперативне висунення з точки своєї постійної дислокації в призначений позиційний район у Білорусі.

В умовах гібридної війни Україна має застосовувати сучасні невійськові методи боротьби. Можемо дотиснути Росію економічно, якщо кожен українець подасть позов проти РФ. Як держава та приватні особи маємо можливість законно стягнути кілька десятків трильйонів доларів. Також треба бити Росію її ж методами - фінансувати незалежні медіа і громадські організації у РФ. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповідає лідер руху "Спільна справа" Олександр Данилюк.

Зараз ви читаєте новину «Росія перекидає у Білорусь війська і техніку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути