субота, 27 жовтня 2018 12:09

"Росія готується до війни" - Кремль заявив про нову агресію

"Росія готується до війни" - Кремль заявив про нову агресію
Кремль заявив про нову агресію, оскільки члени ООН проголосували проти розгляду резолюції Москви на підтримку Договору про ліквідацію РСМД. Фото - Крамола

Росія готується до війни. Таку заяву зробив заступник керівника Департаменту з питань нерозповсюдження та контролю над озброєннями МЗС Росії Андрій Бєлоусов на засіданні комітету Генасамблеї ООН.

Передувало такій заяві те, що члени ООН проголосували проти розгляду резолюції Москви на підтримку Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД).

"Тут недавно на засіданні Сполучені Штати заявили, що Росія готується до війни. Так, Росія готується до війни, я це підтверджую ", - сказав він, передає ТАСС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін ініціював санкції проти України

При цьому Білоусов заговорив про те, що Москва буде захищати територіальну цілісність, принципи і населення країни. На його думку, США нібито змушують Кремль до агресивних заходів.

Російський президент Володимир Путін пригрозив Європі та Сполученим Штатам Америки. У разі виходу США з Договору про ракети середньої і меншої дальності та відхилення нового договору про обмеження стратегічних наступальних озброєнь Путін пообіцяв "швидку й ефективну" дзеркальну відповідь Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Росія готується до війни" - Кремль заявив про нову агресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути