субота, 08 травня 2021 10:40

Російську блогерку вбили й викинули в лісі. Хто зізнався в злочині

Російську блогерку вбили й викинули в лісі. Хто зізнався в злочині
Російська блогерка Христина Журавльова часто викладала життєрадісні світлини з чоловіком Дмитром. Її 16 квітня знайшли задушеною в лісі. А він - зізнався в її вбивстві. Фото: Telegram-канал Baza

У вбивстві російської б'юті-блогерки 28-річної Христини Журавльової, яку знайшли мертвою у лісі під Єкатеринбургом, зізнався її чоловік - Дмитро Журавльов.

Він спочатку заявляв, що його дружина пішла і просила її не шукати. Проте 6 травня зізнався у вчиненому. Підозрюваний розповів, що йому набридли скандали, котрі влаштовувала дружина, а тому він під час сварки задушив її. Тіло через чотири дні викинув у лісі. Про це пише Telegram-канал Baza.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський блогер загинув у прямому ефірі під час невдалого трюку

Також відомо, що родина блогерки була банкрутом через кредитні борги. Оскільки підозрюваний ніде не працював, а пара жила лише за ті гроші, які в Instagram заробляла покійна.

Перший час Христину навіть ніхто не шукав - за словами знайомих, з родичами вона спілкувалася нечасто, а головними людьми в її житті був чоловік і передплатники.

Христина Журавльова вела б'юті-блог в Instagram. Там у неї було 60 тис. підписників. Від початку квітня на її сторінці перестали з'являтись нові публікації. 16 квітня її тіло знайшов водій, котрий випадково проїжджав біля лісу.

Зараз ви читаєте новину «Російську блогерку вбили й викинули в лісі. Хто зізнався в злочині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути