субота, 24 березня 2018 18:31

Російський режисер потрапив до бази "Миротворця"

Російський режисер потрапив до бази "Миротворця"
Костянтина Райкіна внесли в базу сайту Миротворець. Фото:"Сатирикон"

Керівник московського театру Сатирикон актора та режисера Костянтина Райкіна внесли в базу сайту Миротворець за незаконний в'їзд в окупований Крим і участь в пропагандистських заходах.

У серпні 2014 року Райкін відвідував Крим і брав участь у зустрічі президента РФ Володимира Путіна з діячами культури. Зустріч присвятили "питанням інтеграції Республіки Крим в культурний простір Російської Федерації", повідомляється на сторінці Центру в Facebook.

Нещодавно виявили підтвердження того, що Райкін свідомо порушував державний кордон України з метою проникнення в анексований РФ Крим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надію Савченко внесли до списку "Миротворця"

"У 2017 році, незважаючи на суспільний резонанс, пов'язаний з виступами порушника на території України, ми не вносили його в Чистилище через відсутність будь-яких підтверджень його протиправної діяльності", - йдеться в повідомленні.

Російського коміка, співака та зірку шоу Comedy Club Семена Слєпакова внесли до бази сайту "Миротворець". Свідоме порушення державного кордону України з метою проникнення в окупований Росією Крим. Незаконна концертна діяльність на території окупованого Криму.

Зараз ви читаєте новину «Російський режисер потрапив до бази "Миротворця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути