четвер, 17 березня 2022 15:27

Російська влада бреше - Шварценеггер спробував донести правду про війну в Україні

Російська влада бреше - Шварценеггер спробував донести правду про війну в Україні
Фото: прінт-скрін відео Мысли Перзидента @VVP2_0

Американський бодібілдер і актор Арнольд Шварценеггер звернувся до російського народу. Він спробував відкрити очі своїм російським друзям і солдатам, що воюють в Україні на правду про війну.

10-хвилинне відеозвернення актора опублікували у Twitter.

Актор почав з передісторії, в якій розповів про росіянина, який став його героєм.

"1961 року, коли мені було 14 років, ми з другом поїхали до Вени на Чемпіонат світу з важкої атлетики. Я був серед глядачів, коли Юрій Петрович Власов виграв чемпіонат світу, ставши першою людиною, що підняла 200 кілограмів над своєю головою. Мій друг провів мене за куліси, і познайомив з найсильнішою людиною світу. Я не міг у це повірити. Він простягнув мені руку. У мене була рука 14-літнього хлопчика, а в нього - рука могутнього чоловіка. Моя рука майже щезла в його долоні. Він був такий добрий: посміхнувся мені", - розповів актор особисту історію.

Шварценеггер запам'ятав той день на усе життя. Багато років плакат з чемпіоном світу висів у його кімнаті, а російський спортсмен був його кумиром. Відтоді актор не мав нічого, окрім теплоти до людей з Росії та своїх фанатів у цій країні. Тому вважає, що має право сказати правду про війну в Україні, навіть, якщо вона буде неприємною росіянам.

"Як великий друг російського народу, сподіваюся, ви мене почуєте. Трапляються такі неправильні події, коли не можна мовчати. Ваше керівництво говорить про денацифікацію України. Але це неправда. Україна - країна з президентом єврейського походження, діда якого і всіх його трьох братів, убили нацисти", - говорить бодібілдер.

Додає, що Україна не починала цю війну. Її почали ті, хто тримає владу в Кремлі. Це не війна російського народу. 141 держава ООН визнала Росію агресором і закликала до негайного виведення російських військ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці надихають світ відвагою - мати Маска вдягає українське на знак підтримки у війні з РФ

"Світ відвернувся від Росії через російські дії в Україні. Цілі квартали зруйновані російською артилерією і бомбами. Майже 3 мільйони українських біженців в основному жінок, дітей і літніх людей полишили свою країну. Через свою жорстокість Росія тепер ізольована від спільноти держав. Російська влада бреше не тільки своїм громадянам, а й своїм солдатам", - сказав актор.

Британський музикант Стінг більше не співатиме на приватних виступах для російських олігархів з оточення президента РФ Володимира Путіна. Його прессекретар зазначив, що виконавець "вражений нападом Росії на Україну". Про це заявив виданню The Mirror.

Зараз ви читаєте новину «Російська влада бреше - Шварценеггер спробував донести правду про війну в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути