середа, 24 листопада 2021 15:47

Родина з 11 осіб їхала в автобусі, що загорівся в Болгарії

Родина з 11 осіб їхала в автобусі, що загорівся в Болгарії
Загибла пара - 27-річний Газменд Укалі й 23-річна Альбіна Белулі / trafficnews.bg

У салоні автобуса, який у ніч на 23 листопада потрапив у смертельну аварію в Болгарії, їхала родина з 11 осіб. Вони їздили відпочивати до Стамбула й поверталися додому автобусом, який на виїзді з Туреччини потрапив у смертельну ДТП.

Серед загиблих в аварії також учителька початкових класів із села Студеничани в Північній Македонії, її донька та ще двоє жителів цього ж села. Інша початкова школа в Скоп'є, учні якої загинули в аварії, тимчасово зупинила навчання. Про це пише видання Traffic News.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моторошна ДТП у Болгарії із 45 загиблими: з'явилися нові подробиці

Серед жертв - 27-річний Газменд Укалі й 23-річна Альбіна Белулі. Хлопець святкував день народження з коханою в Туреччині.

Більшість загиблих із Північної Македонії. Також були туристи із Сербії та Бельгії. Найменшим жертвам 4 роки - братам-близнюкам Луану та Албану Ахметі.

У Болгарії та Північній Македонії 24 листопада оголосили триденну жалобу.

Аварія із загорянням автобуса сталася о 3:00 за місцевим часом 23 листопада. У машині з македонськими номерами їхали 52 людини. Серед загиблих - 12 неповнолітніх і водій автобуса. Вижили сім пасажирів. Усі вони в лікарні. В МЗС України відповіли, що серед постраждалих громадян України немає.

Автобус міг загорітися через зіткнення з дорожнім знаком, сказав секретар ради безпеки Пернікського району Болгарії Васько Піргов.

Зараз ви читаєте новину «Родина з 11 осіб їхала в автобусі, що загорівся в Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути