Ексклюзиви
пʼятниця, 23 березня 2018 06:06

Розповіли секрети вишуканих запрошеннь на весілля принца Гаррі і Меган Маркл
5

600 незвичайних запрошень на весілля принца Гаррі та Меган Маркл виготовили та відправили адресатам.

Їх надрукували американськими чорнилами на англійському папері. 600 осіб отримали можливість відвідати вінчання у каплиці Святого Георгія та урочистий обід у Сент- Джордж Голлі, повідомляє Daily Mail.

Текст друкували чорними чорнилами, а герб принца Вельського (цей титул має Гаррі) - золотими. Потім листівки відполірували до блиску і додавали позолоту по краю. Запрошення виготовили на станкові 1930 років. Його оператор Лотті Смолл лише недавно опанувала машину. Листівки мають скошені краї. Це, а також особлива техніка позолочення дозволяє бачити бачити відблиск при погляді з різних боків. Аби герб мав металевий блиск, картки проходили через машину двічі - один раз наносилася фарба, а другий раз згладжувалися нерівності.

Матриця для тексту була виготовлена з міді, а "три пера принца Вельського" вирізьбили вручну на матриці зі сталі кілька років тому.

"Ми неймовірно пишаємося тим, що продовжуємо нашу багаторічну роботу для королівської сім'ї і беремо участь у такій важливій для пари, їх сімей і друзів події", - сказав Остін Коплі, керуючий директор компанії Barnard & Westwood, яка виготовила запрошення.

Понад 600 гостей візьмуть участь у весільній церемонії принца Гаррі та меган Маркеля в каплиці Св. Георгія. Потім вони підуть на обідній прийом в залі Святого Георгія, який надає королева.

Пізніше того ж вечора 200 гостей відвідають приватний прийом у Фоггмор-гаусі. Його надає наречений - принц Вельський. Це місце, де Гаррі та Меган зробили свої офіційні фото на честь заручин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон в останній раз з'явилась на людях перед пологами

Запрошення передбачає строгий дрес-код. Чоловіків просять одягнути військову форму. Можливо, її буде носити Гаррі, колишній солдат, а зараз - капітан-генерал королівських морських піхотинців. Інший варіант - пальто у діловому стилі та головний убір. Жінок просять одягати денну сукню і капелюшок.

Королева буде присутня, як і решта королівської сім'ї. Весілля відвідають також батьки Меган Томас Маркл та Дорія Рагленд. Принц Джордж і принцеса Шарлотта, ймовірно, візьмуть на себе роль дружки та шафера. Королівська сім'я платить за весілля, включаючи церковну службу, музику, квіти та прийом. Але витрати на безпеку для масштабної події покриваються державою.

Опублікували перший трейлер фільму "Гаррі і Меган: Історія королівської любові". Це окументальна стрічка про стосунки британського принца Гаррі з колишньою акторкою Меган Маркл. У трейлері показали освідчення пари та романтичні сцени у ліжку. Закоханих зіграли американка Паріса Фітц-Хенлі ("Картковий будинок") і шотландець Мюррей Фрейзер

Зараз ви читаєте новину «Розповіли секрети вишуканих запрошеннь на весілля принца Гаррі і Меган Маркл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути