Ексклюзиви
середа, 19 січня 2022 18:56

Путіна просять визнати ЛДНР

У Держдумі просять президента РФ Володимира Путіна визнати терористичні ЛДНР.

Відповідний проєкт звернення до Путіна внесли до Держдуми депутати-комуністи. Автори назвали цей крок "обґрунтованим та морально виправданим, повідомляє "РИА Новости".

"За минулі роки на основі всенародного волевиявлення в республіках побудовано демократичні органи та держави з усіма атрибутами легітимної влади", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блінкен закликав політиків України об'єднатися проти російської агресії

За ловами авторів, визнання створить підстави для забезпечення гарантій безпеки та захисту цих народів від зовнішніх загроз та реалізації політики геноциду щодо жителів республік. Це також допоможе зміцненню миру та регіональної стабільності та започаткує процес міжнародного визнання обох держав.

Крім того, депутати закликали якнайшвидше розпочати переговори з ДНР та ЛНР для "створення правової основи міждержавних відносин".

Автор: "РИА Новости"
  Проект постанови з проханням про визнання так званих  Донецької Народної Республіки та Луганської Народної Республіки внесли до Держдуми РФ
Проект постанови з проханням про визнання так званих Донецької Народної Республіки та Луганської Народної Республіки внесли до Держдуми РФ

Адміністрація президента США Джо Байдена має дані від американської розвідки, які вказують, що Росія підготувала групу бойовиків для провокації на Донбасі.

Вони "під чужим прапором" мають провести спецоперацію, яка дасть підстави для масштабного вторгнення в Україну.

Зараз ви читаєте новину «Путіна просять визнати ЛДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути