вівторок, 19 червня 2018 12:35

Путіна обікрали на $24 млн

Автор: Tass
  Резиденція президента Росії Ново-Огарьово
Резиденція президента Росії Ново-Огарьово

При будівництві палацу президента Росії Володимира Путіна в Ново-Огарьово підрядники вкрали 1,5 млрд рублів ($24 млн - gazeta.ua).

Про це в своєму Telegram-каналі повідомив журналіст, головний редактор "Ехо Москви" Олексій Венедиктов, пише "Обозреватель".

"Підрядники Андрій Камінов, Станіслав Кюнер, Дмитро Торчинський і Сергій Литвинов заарештовані. У Путіна! Вкрали!" - написав Олексій Венедиктов.

Офіційна резиденція президента Росії – садиба Ново-Огарьово, розташована біля села Усово. Це улюблене місце Володимира Путіна. Із палацу президент РФ не виїжджав навіть будучи прем'єром за президентства Дмитра Медведєва. Там же він проводить офіційні зустрічі з міністрами.

Автор: Радіо Свобода
  Паркан, яким огороджена резиденція Володимира Путіна Ново-Огарьово
Паркан, яким огороджена резиденція Володимира Путіна Ново-Огарьово

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секретна дача Путіна за $153 млн: журналісти отримали докази

Президентський палац по всьому периметру оточений сірим п'ятиметровим парканом з десятками камер спостереження. Із південно-східної сторони за невеликою огорожею стоїть двоповерховий синій будинок – місцева початкова школа. Поруч – невеликий продуктовий магазин.

Володимир Путін вибудував для себе цілу мережу палаців, які вражають уяву неймовірними розкошами і фантастичною вартістю дорогоцінного оздоблення. У його власності нараховують 20 вілл, палаців і резиденцій по всій Росії, окрім Кремля. Усі оформлені згідно зі стандартами "президентського райдера" – басейни, корти, вертолітні майданчики, причали, стайні і дороге оздоблення палацового інтер'єру.

Зараз ви читаєте новину «Путіна обікрали на $24 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути