Ексклюзиви
понеділок, 19 березня 2018 18:23

Путін у стилі "Сімпсонів": автор глузливого ролика зняв продовження

Путін у стилі "Сімпсонів": автор глузливого ролика зняв продовження
Наприкінці ролика Путін перетворюється на Горлума.

Російський блогер Сергій Жгун, який висміяв правління президента РФ Володимира Путіна 2012-го, вирішив зняти продовження свого іронічного мультфільму. Він має назву "Еще 6 лет Путина | 6 More Years of Putin".

Путін досі виступає в ролі одного із негативних персонажів серіалу "Сімпсони" - містера Бернса. У ролику Жгун підсумував останні 6 років правління Путіна. Виклав його на своєму каналі.

Цього разу приділив велику увагу російським пропагандистам - Дмитру Кисільову та Володимиру Соловйову. Вони мерехтять на екрані позаду Бернса. Іноді у декого замість голови - дупа.

У стилі гри "Пекман" обігаране переслідування російською церквою та правоохоронцями учасниць гурту "Pussy Riot". РПЦ та поліція зображені у вигляді Пекменів, котрі переслідують привидів - ті символізують учасниць. У справжній грі все навпаки - привиди переслідують Пекмена.

Серед інших відомих образів - Олексій Навальний. По телевізору показують його участь у виборах мера Москви. Потім його портрет опиняється на стіні з трофеями. Символічно, що на ньому обведений знак запитання. Путін і його оточення не називають імені Навального на публіку.

На відео також є Майдан - гора палаючих шин. Міністр спорту РФ Віталій Мутко приходить із пробами сечі - саме там у російських спортсменів виявили допінг.

Автор висміяв також російський гумконвой, який трансформується у "зелених чоловічків". У руках Путіна-Бернса виникає Крим. По телевізору показують Новоросію, вибори президента США та конфлікт у Сирії. На обличчі Бернса якийсь час знаходиться маска із фільму "В означає вендетта" - така ж на символі хакерського угруповання "Фенсі бір". Його звинувачують у втручанні в американські вибори 2016-го.

Протягом ролика Путін стає все більш худим і зрештою перетворюється на Горлума із саги "Володар Перстнів". Він чахне над Кримом, неначе той над Перстнем всевладдя.

Жгун зберіг стиль свого старого мультфільму. Він нагадує відео нью-йоркського фотографа Ноа Каліна. Той кожного дня фотографує своє обличчя, потім монтує відео та викладає його в YouTube.

Новий президент Росії буде нелегітимним, через проведення виборів в окупованому Криму. Світ їх не визнаватиме.

"18 березня – вибори без вибору. Результати незаконного голосування в окупованому Криму є нікчемними, не будуть визнані ні Україною, ні міжнародним співтовариством", - написала в Twitter речник Міністерства закордонних справ України Мар'яна Беца.

Зараз ви читаєте новину «Путін у стилі "Сімпсонів": автор глузливого ролика зняв продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути