вівторок, 30 травня 2017 06:10

Путін готовий до переговорів з Трампом щодо України - ЗМІ

Путін готовий до переговорів з Трампом щодо України - ЗМІ
Президент США Дональд Трамп та президент Росії Володмир Путін готові до компромісу в українському питанні. Фото: Фото: Global Look

Москва хоче активізувати діалог з Вашингтоном щодо врегулювання ситуації на Донбасі. Про це повідомив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков газеті "Известия".

"РФ очікує, що незабаром США призначать куратора в Держдепартаменті з цієї теми. Тільки після того, як буде призначений наступник Вікторії Нуланд, яка займалася Україною при Бараку Обамі, можливе предметне обговорення українського врегулювання з Америкою", - йдеться у публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп хоче перезавантажити перемовини по Донбасу - ЗМІ

В адміністрації президента РФ головним учасником переговорів від Росії залишиться помічник президента Владислав Сурков.

За словами експертів і політиків США, американський президент Дональд Трамп готовий до компромісів по Україні в обмін на поступки з боку Росії в інших питаннях.

Газета уточнює, що "двосторонній діалог по Україні не стане заміною "нормандської четвірки", а навпаки, допоможе реалізації Мінських угод".

Раніше у статті видання The Washington Post говорилося про те, що адміністрація президента США Дональда Трампа планує переговори про мирне врегулювання ситуації в Україні. У Білому домі сподіваються, що нові люди і обставини дадуть найкращі результати.

Зараз ви читаєте новину «Путін готовий до переговорів з Трампом щодо України - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути