Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2021 11:55

Психічно хвора вбила п'ятеро дітей, після чого вкоротила собі віку

Психічно хвора вбила п'ятеро дітей, після чого вкоротила собі віку
Психічно хвора Ореанна Маєрс, яка вбила дітей та себе / WVNS

Матір у США вбила своїх дітей, після чого підпалила їх будинок і застрелилася.

25-річна Ореанна Маєрс використала дробовик і залишила записку на місці події біля міста Вільямсбург. На ній було пальто з капюшоном і червоною лінією на обличчі. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маніяк вбивав і їв тіла дітей

За словами шерифа округу Грінбріер Брюса Слоана, троє дітей були її власними. Маєрс була одружена з Браяном Бамгарнером, а двоє інших дітей були від 1-го шлюбу.

Чоловік був далеко від дому протягом 10 днів до трагедії, бо авто сім'ї потрапило в аварію. Бамгарнер жив з іншими членами родини, які возили його на роботу.

У кількох записах, знайдених на місці трагедії, Маєрс писала, що страждає психічним захворюванням.

"Це не чиясь провина, тільки моя. Мої демони перемогли мене. Вибач, я була недостатньо сильною", - написала вона в одній із записок.

"Тобі немає до чого повертатися, крім трупів. Усім начхати, чому я мушу? Гроші приходитимуть і йтимуть, як тільки я піду, але мене вже не замінити. Я прошу і благаю про допомогу, але ніколи не отримую її. Це моє психічне здоров'я, яке потрібно лікувати. Допоможи мені. Хоча мені вже однаково", - написала вона чоловікові.

Діти були впізнані як Шон Доусон Бамгарнер, 7 років, Райлі Джеймс Бамгарнер, 6 років, Кіан Маєрс, 4 роки, Арік Нова Маєрс, 3 роки, і Гайкен Джірачі Маєрс, 1 рік.

Шериф Слоан підтвердив, що Маєрс не лікувалася від психічного захворювання, але в минулому в неї не було випадків жорстокої поведінки з дітьми. Він додав, що очевидно, неможливо визначити, чому вона вирішила покінчити з життям п'ятьох дітей, а потім вкоротити собі віку.

У Японії серійний вбивця зізнався, що зґвалтував і вбив 8 жінок віком 15-27 років і 1 чоловіка. Шукав жертв у соцмережах серед людей, схильних до самогубства.


Зараз ви читаєте новину «Психічно хвора вбила п'ятеро дітей, після чого вкоротила собі віку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути