понеділок, 07 вересня 2020 14:09

Продає колекцію віскі, щоб купити дім

Продає колекцію віскі, щоб купити дім
Перша пляшка віскі Macallan 1974 року / ВВС

Батько дарував сину щороку на день народження віскі 18-річної витримки. Їх назбиралося 28 пляшок. Зараз хоче продати колекцію і купити собі дім.

Меттью Робсон із англійського Тонтона народився 1992-го. Щороку на день народження батько Піт дарував йому пляшку односолодового віскі Macallan 18-річної витримки. На це витратив біля $6,6 тис. Зараз колекцію хлопець хоче продати за майже $53 тис і купити дім. Про це пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хакери зламали найбільшого виробника алкоголю

"Віскі - не найкращий подарунок, коли ти малий хлопчик. Тож спочатку я був замалим, щоб почати пити. Проте батько завжди давав мені строгу настанову – не відкривати жодну пляшку. Потім було важко втриматися від спокуси, але я це зробив. Зараз колекція стала справжньою скарбничкою", - каже Меттью.

Піт Робсон походить із шотландського Мілнаторта. Першу пляшку віскі 1974-го він купив при народженні Меттью.

"Я подумав, це було б цікаво, якби купував йому щороку віскі. І він мав 18 пляшок 18-річного віскі на 18-й день народження. Це не був єдиний подарунок, який отримував від батьків. Радше унікальний, і нам поталанило, що його зберегли", - сказав Піт Робсон.

Продавець віскі Марк Літтлер сказав, що колекція – цікава. Її можна оцінити в приблизно $53 тис. Цих грошей має вистачити на перший депозит за будинок для Меттью.

"Ціна віскі Macallan суттєво виросла за останні 10 років. Така багата колекція вартує цих грошей. Уже ряд потенційних покупців із Нью-Йорка та країн Азії активно нею цікавилися", - сказав Марк Літтлер.

Зараз ви читаєте новину «Продає колекцію віскі, щоб купити дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути