вівторок, 08 вересня 2020 23:46

Принц Гаррі та Меган нарешті повернули борги

Принц Гаррі та Меган нарешті повернули борги
Принц Гаррі та Меган розрахувалися з усіма боргами перед королівською родиною. ФОТО: instagram.com

Нарешті подружжю принца Гаррі та Меган Маркл вдалося розрахуватися з усіма боргами перед королівською родиною та британськими платниками податків. Вони виплатили 2,4 мільйона фунтів стерлінгів (3,2 мільйона доларів). Саме в таку суму обійшовся ремонт в особняку Фрогмор-хаус у Лондоні.

Про це повідомив речник принца, пише Time.

Після того як Гаррі та Меган вийшли з королівської родини та переїхали до США, з них почали вимагати повернути гроші платників податків, на які вони облаштували особняк.

Віддати борг відразу подружжя не могло, тому вирішили сплачувати його частинами. Пара щомісяця перерахувала в бюджет 18 тисяч фунтів і за підрахунками мала виплатити борг лише через 11 років. Але завдяки багаторічній угоді з Netflix подружжю вдалося виплатити борг і тепер вони нічого не винні британській казні.

Як і було домовлено, Гаррі, Меган Маркл та їхній син Арчі Гаррісоном мають право жити у Фрогморі, коли буватимуть у Великій Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королівське меню: стало відомо, що не їсть Єлизавета ІІ

Королева Єлизавета II заборонила Меган Маркл і принцу Гаррі використовувати титул герцогів Сассекських. На публіці тепер подружжя не має права називати себе герцогами Сассекськими. У своїх проєктах вони повинні будуть відмовитися від слова "королівський".

Зараз ви читаєте новину «Принц Гаррі та Меган нарешті повернули борги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути