пʼятниця, 22 червня 2018 18:06

Принц Чарльз із дружиною відвідали місце отруєння Скрипалів
11

Принц Чарльз та його дружина Камілла відвідали Солсбері
Фото: Reuters
Принц Чарльз та його дружина Камілла відвідали Солсбері
Принц Чарльз та його дружина Камілла відвідали Солсбері
Принц Чарльз та його дружина Камілла відвідали Солсбері
Принц Чарльз та його дружина Камілла відвідали Солсбері

Британський принц Чарльз разом з дружиною герцогинею Корнуольською Каміллою відвідали місце отруєння колишнього ГРУ-шника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію у місті Солсбері.

Дворяни побували біля місця застосування нервово-паралітичної речовини. Також зустрілися із місцевими жителями та офіцером, який найбільше постраждав від дії отрути, повідомляє Reuters.

Солсбері раніше був одним із туристичних центрів Британії через його середньовічну архітектуру. Після застосування "Новачка" кількість туристів зменшилась на 15%. Кількість відвідувань громадських закладів знизилась на 80%. Королівське подружжя прибуло до міста, аби підтримати місцевих. Вони зустрілися із кількома тисячами жителів на центральній Ринковій площі. Потім відвідали намети з туристичними сувенірами поблизу торгового центру, де стався напад. Лавку, на якій знайшли Скирпалів, демонтували у рамках слідства та ліквідації наслідків хіматаки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремлівські спецслужби можуть влаштувати гучне політичне вбивство

Чарльз і Камілла провели закриту приватну зустріч із сержантом поліції Ніком Бейлі. Він контактував із потерпілими і відвідував їхній будинок. Пізніше впав у кому.

4 березня колишнього російського подвійного агента Сергія Скрипаля і його дочку Юлію знайшли непритомними на лавці біля торговельного центру Maltings у Солсбері. Уряд Великої Британії оголосив, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною військового походження, розробленою у Росії. Розвідка встановила, що "Новачок" виготовили у Саратовській області.

Зараз ви читаєте новину «Принц Чарльз із дружиною відвідали місце отруєння Скрипалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути