середа, 24 листопада 2021 14:12

Президент Джо Байден із дружиною прислужували солдатам

Президент Джо Байден із дружиною прислужували солдатам
Президент Джо Байден та його дружина накладають їжу солдатам / Сторінка Білого дому у Twitter

На честь Дня подяки, який відбудеться 25 листопада, президент Джо Байден з дружиною прибули на військову базу Форт-Брегг в Америці, де зустрілися з солдатами та їхніми сім'ями, подякувавши їм за службу і відданість справі.

Байден із дружиною традиційно, як і попередники, обслуговували солдатів, накладаючи їм обід. Про це повідомляє Білий дім у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без Росії та КНР: Байден запросив Україну на демократичний саміт

Байден сказав, що чудово знає, що означає, коли кохана людина служить далеко від дому. Він згадав службу свого сина Бо в армії США, його участь в місіях в Іраку та Косово. Бо помер від раку 2015 року.

"Я знаю, як важко, колись хтось рідний не сидить із тобою за святковим столом. Я до біса гордий, що став головнокомандувачем найбільшої армії, яку коли-небудь бачив світ", - сказав Байден.

"Ми дуже вдячні за все, що ви робите. Ми з Джо відчуваємо, що ви наша родина. І у нас немає слів, щоб віддячити вам", - сказала перша леді Джілл Байден.

Потім президент і дружина, одягнені у фартухи з президентською печаткою, допомогли подати святкову трапезу. Загалом у величезному ангарі вшановували близько 250 осіб – солдатів та членів їхніх сімей.

У вівторок Байден вирушить на острів Нантакет біля узбережжя США, щоб провести День подяки із сім'єю.

День подяки, присвячений першому врожаю англійських колоністів в Америці. Його традиційно проводять у четвертий четвер листопада, який цього року припадає на 25 листопада.

У Білому домі не підтвердили та не спростували інформацію про можливість відправки в Україну додаткових озброєнь. Про це під час брифінгу заявила прессекретар Білого дому Джен Псакі.

Зараз ви читаєте новину «Президент Джо Байден із дружиною прислужували солдатам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути