Ексклюзиви
пʼятниця, 29 грудня 2017 12:50

Померла жінка, котру батьки роками не випускали з дому

Померла жінка, котру батьки роками не випускали  з дому
Батьки обнесли будинок 2-метровим парканом і встановили близкьо 10 відео-камер по периметру. Фото: Japan Times

Японська поліція префектури Осака заарештувала сімейне подружжя, котре більше 10 років тримало свою доньку замкненою у будинку.

33-річна Аірі Какімото померла від холоду та фізичного виснаження, повідомляє Reuters.

Її 55-річний батько Ясутака Какімото та 53-річна мати Юкарі Какімото тримали доньку під замком багато років. Вважали, що вона страждає на форму нервового недуга і час від часу стає агресивною.

Жінка померла від переохолодження у своїй кімнаті у понеділок, 18 грудня. Поліції повідомили у суботу, 23 грудня. "Ми хотіли побути зі своєю донькою", - пояснили вони.

Правоохоронці, котрі прибули на місце події, були шоковані. Померла жінка була на зріст 145 см і важила 19 кг.

Батьки зізналися - годували доньку один раз на день. 15 років утримували її в комірчині площею 3 м². Там вона померла від холоду.

"У нашої доньки почалися нервові розлади в 16-17 років. Вона стала агресивною. Ми вирішили зачинити її у кімнаті", - розповіли батьки правоохоронцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убив, а тіла розчленував і поклав у дорожний холодильник

В Японії прийнятно принижувати людей з психічними розладами та їх родичів. Хоча ситуація поступово змінюється, батьки боялися прилюдного осуду.

Добудували до свого одноповерхового будинку комірчину, обладнали її примітивним туалетом. На вулиці поставили резервуар із питною водою, звідти до кімнати провели трубу.

Подружжя обнесло будинок 2-метровим парканом, по його периметру встановили близько 10 камер спостереження, повідомляє поліція.

Ясутаку та Юкарі затримали за неправомірне поводження з тілом покійної. Поліція передбачає висунення більш суттєвих звинувачень та серйозне покарання.

5 років провів у клітці 9-річний Поррамес із Тайланду. Хлопчик страждає на нервові розлади і батько змушений замикати сина задля його ж безпеки. Батько вважає, що це єдиний спосіб захистити сина. Коли Поррамесу було 4 роки, він пережив автокатастрофу. Після цього його психічний стан почав погіршуватися.

Зараз ви читаєте новину «Померла жінка, котру батьки роками не випускали з дому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути