середа, 20 грудня 2017 06:06

Батько на 5 років посадив сина у клітку

Батько на 5 років посадив сина у клітку
9-річний Поррамес із Тайланду провів 5 років у клітці

5 років провів у клітці 9-річний Поррамес із Тайланду. Хлопчик страждає на нервові розлади і батько змушений замикати сина задля його ж безпеки.

Батько вважає, що це єдиний спосіб захистити сина, повідомляє Daily Mail.

Коли Поррамесу було 4 роки, він пережив автокатастрофу. Після цього його психічний стан почав погіршуватися. Настав момент, коли хлопчик не зміг ходити до звичайної школи.

Мати покинула сина, чоловіка та двох старших дітей і завела іншу родину.

38-річний батько хлопчика Чамнан Дуангджан працює на фабриці з виробництва гуми. Старшому його сину 20 років – він залишив родину та поїхав на заробітки. Середньому – 15, він має відвідувати школу. Доглядати за найменшим Поррамесом нема кому.

Чоловік не знайшов нічого кращого, як збудувати дерев'яну клітку 2м х 2,5 м та закривати у ній хлопчика, коли іде на роботу. Сусіди відвідують Поррамеса та годують його через отвори.

Пояснює – це вимушена міра. Одного разу Пораамес втік до лісу і переховувався там. Чоловіку довелось його розшукувати. Іноді міг піти кудись самостійно, без одягу.

Батько стверджує – уже спробував все, що міг, відвідав із сином різні лікарні, і цілковито зневірився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велетенський язик загрожує життю дитини - шокуючі фото та відео

Місцева влада та благодійні організації не приділяють увагу родині Дуангджанів. Лише нещодавно їх відвідали чиновники та представники Червоного хреста. Дали Чамнану 3 тис. батів (близько $93) – "на нагальні потреби".

Лук Паччел із містечка Брідженді в Уельсі (Великобританія) помер від дуже рідкісної хвороби, якою страждають лише 75 людей на світі. Хлопчик з народження мав синдром Роххада. Це означає швидке ожиріння з гіпоталамічною дисфункцією та вегетативною дисрегуляцією.Хлопчику було 11 років. Перед смертю він сказав рідним, що "має сильну віру і дійсно готовий піти на небеса".

Зараз ви читаєте новину «Батько на 5 років посадив сина у клітку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути