четвер, 20 вересня 2018 17:22

Подружку Путіна відправили до психіатра

Подружку Путіна відправили до психіатра
Протеже Путіна Марін Ле Пен відвідає психіатра через свою інтернет-сварку із журналістом. Фото: РИА Новости

Протеже російського президента Володимира Путіна у французькій політиці Марін Ле Пен відправляють до психіатра.

Таке рішення прийняв суд. Це пов'язано з тим, що політик опублікувала 3 фото зі сценами, де бойовики "Ісламського держави" страчують полонених.

Суд вимагає перевірити, чи здатна Ле Пен відповісти на питання, чи немає у неї фізичних і психологічних відхилень. Політик заявила, що психіатричну експертизу проходити не буде. Судовий запит про її стан здоров'я назвала маренням.

"Я думала, маю право на все. Але ні! За те, що принизила честь ІДІЛ своїм твітом, "правосуддя" відправило мене до психіатра! Як далеко вони зайдуть?" - написала політик у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не рахуючи Іл-20 - супутник зняв результати ізраїльського авіаудару

У березні цього року за фото із зображенням терористів Ле Пен звинуватили у пропаганді насилля. Їй загрожує 3 роки в'язниці чи штраф у €75 тис. - $88,5 тис.

3 роки тому французький журналіст Жан-Жака Бурден порівняв партію Ле Пен "Національний фронт" із ІДІЛ. Вона у відповідь запостила ті фото, підписавши їх "Ось - ІДІЛ". На одному із фото було обезголовлене тіло американського журналіста Джеймса Фоулі. Його родина натиснула на Ле Пен і вона видалила знімок.

Президент США Дональд Трамп не боїться співпраці зі слідством колишнього очільника його передвиборної кампанії Пола Манафорта.

"Поки Манафорт буде говорити чесно, мене не турбує його співпраця. Якщо він говорить правду, немає жодних проблем", - сказав Трамп.

Зараз ви читаєте новину «Подружку Путіна відправили до психіатра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути