вівторок, 12 жовтня 2021 07:25

Подарував "срібло": Маск потролив Безоса у Twitter

Американський мільярдер, засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск вирішив потролити засновника Amazon Джеффа Безоса, якого обігнав у рейтингу найбагатших людей світу.

Маск надіслав Безосу "срібну медаль" у Twitter, коментуючи його допис про Amazon. Напередодні Безос оприлюднив фото з публікації у Barron's за 1999 рік, де розкритикували стартап Amazon, назвавши проєкт "безглуздою бізнес-парадигмою".

"Зараз Amazon є однією з найуспішніших компаній світу, яка зробила революцію у двох абсолютно різних галузях", - написав мільярдер.

У відповідь Маск надіслав зображення срібної медалі з позначенням другого місця, натякнувши на п'ятничне оновлення рейтингу Bloomberg Billionaires Index.

Автор: twitter.com/JeffBezos
  Маск подарував Безосу "срібну медаль"
Маск подарував Безосу "срібну медаль"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маск анонсував дату випуску перших Tesla європейського виробництва

400 найбагатших американців під час пандемії коронавірусу стали на 40% заможніші. Вони збільшили свої статки на $4,5 трлн. Засновник Amazon Джефф Безос чотири роки поспіль посідав перше місце у рейтингу Bloomberg, доки його не випередив Маск. 8 жовтня засновника Tesla офіційно визнали найбагатшою людиною світу зі статком $222 млрд. Капітал Безоса оцінили у $191 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Подарував "срібло": Маск потролив Безоса у Twitter». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути