четвер, 02 листопада 2017 10:40

Північна Корея вдосконалює балістичну ракету, яка ставить під загрозу США

Північна Корея вдосконалює балістичну ракету, яка ставить під загрозу США
Покращена модифікація ракети може бути готова вже через півроку Фото: ЕРА

Північна Корея модернізує свою міжконтинентальну балістичну ракету KN-20. Нею потенційно можуть завдати удару по території США

За інформацією чиновників США, це є лише однією з низки дій КНДР, спрямованих на покращення потенціалу ракетної та ядерної зброї країни, повідомляє CNN. Всі вдосконалення зброї північнокорейським режимом змушують США постійного оновлювати власну техніку, яка може стати відповіддю на загрозу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вперше - КНДР з висоти пташиного польоту (відео)

Також Північна Корея планує найближчим часом вдосконалити ракетні пускові установки, системи управління і таргетингу та якість ядерного палива.

У США прогнозують, що впродовж 2018 року Північна Корея зможе зробити вирішальний крок з установки мініатюрної боєголовки на міжконтинентальну ракету.

Під загрозою ураження північнокорейськими ракетами знаходяться також країни Європи. Про це заявив генсек Північноатлантичного альянсу Єнс Столтенберг.

Північна Корея попередила в ООН, що країни, які долучаться до військових дій США проти них, наражаються на помсту. Така погроза міститься в копії ремарок заступника посла Північної Кореї в ООН Кім Ін Рена до засідання Комітету Генеральної Асамблеї ООН з питань ядерної зброї.

Зараз ви читаєте новину «Північна Корея вдосконалює балістичну ракету, яка ставить під загрозу США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути