Ексклюзиви
понеділок, 04 листопада 2019 10:44

Після масового вбивства Airbnb заборонила оренду будинків для вечірок

Після масового вбивства Airbnb заборонила оренду будинків для вечірок
Після вечірки на Геловін, де в стрілянині загинули 5 людей, Airbnb заборонила здавати будинки для вечірок. Фото: tsn.ua

Платформа онлайн-оренди Airbnb заборонила користувачам здавати будинки для проведення гулянок. Це сталося після трагічного святкування Геловіну в місті Орінда, Каліфорнія, США.

Про це повідомляє ВВС.

Заборону на здачу житлових будинків для проведення вечірок оголосили після того, як минулого тижня в орендованому будинку в Каліфорнії в стрілянині загинули 5 людей.

Голова компанії Браян Ческі повідомив у Twitter, що Airbnb планує таким чином запобігти вечіркам, які не дозволені власниками будинків. Він пообіцяв, що відтепер у компаніі ретельніше перевірятимуть бронювання будинків із високим рівнем ризику. Зокрема, сказав Ческі, Airbnb судитиметьсяся з тими, хто порушує правила бронювання.

Стрілянина сталася 31 жовтня в орендованому будинку в Орінді неподалік Сан-Франциско під час вечірки з нагоди Геловіну. Одразу загинули 3 людей, ще двоє незабаром померли від поранень у лікарні.

Спочатку через сервіс онлайн-оренди будинок винайняли для невеликої групи гостей. Згодом в Instagram з'явилася реклама, що за цією адресою влаштовують вечірку. Захід зібрав понад 100 людей. Ця гулянка не була узгоджена з власником будинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На вечірці в честь Геловіна сталася стрілянина, є жертви

Усі загиблі - молодь молодша за 30 років. Поліція наразі не змогла не лише арештувати, а й навіть ідентифікувати підозрюваних. На місці вбивства знайшли 2 пістолета.

Реагуючи на чергову стрілянину, губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом закликав Конгрес схвалити жорсткіші закони про володіння зброєю.

"Звістка про загибель цих людей буде майже непоміченою в новинах за сьогодні. Ось як притупилися наші емоції", - сказав він.

У ніч на 1 листопада у Полтаві побилися двоє молодиків. Один, за словами очевидців, ледь не помер.

Зараз ви читаєте новину «Після масового вбивства Airbnb заборонила оренду будинків для вечірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути