понеділок, 18 грудня 2017 15:52

Песимістичний прогноз: кінець нафтових гігантів і зникнення Путіна

Песимістичний прогноз: кінець нафтових гігантів і зникнення Путіна
З настанням нафтової кризи Путін зникне на кілька років, ввіжають аналітики.

Кінець нафтової промисловості і зникнення Володимира Путіна – один із 8 потенційний прогнозів на найближчі 10 років.

Однією із причин світових змін може стати виробництво дешевих акумуляторів для електромобілів, вважає видання Bloomberg.

Через технологічний прорив, що станеться у 2018 році, почнеться бум у розвитку електромобілів. Ціни на нафту триматимуться на рівні $50 за барель.

У 2020 електромобілі з Китаю та США остаточно завоюють популярність. В цей час шейхом Саудівської Аравії стане Мухамед бен Салман і країна відчує піднесення. Він вкладе непомірні суми в мегаполіс "Неом", котрий має простягнутися від одного кордону країни до іншого. Рік закінчиться падінням ціни нафти до $40 за барель.

У 2021 в РФ та Саудівській Аравії почнуться протести, оскільки бюджети країн будуть зменшуватися через падіння цін на нафту.

У 2024 нафта впаде до $10 за барель, в Саудівській Аравії почнеться тривала депресія, а Володимир Путін піде з політики. Керуватиме Росією через колишнього главу Центробанку Ельвіру Набіулліну.

У 2028 зникне ОПЕК, Саудівська Аравія відмовиться від мегаполісів, збанкрутують численні нафтові підприємства. В Росії Набіулліна буде намагатися запобігти розпаду держави. Путін не з'являтиметься на публіці протягом років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росії прогнозують нульове економічне зростання в новому році

В інших песимістичних сценаріях аналітики уявили собі, що буде, якщо: Трамп виграє вибори і залишиться на другий термін; фейкові новини вб'ють Facebook; біткоїн замінить банківську систему; Північна Корея розпочне війну; лейбористи запровадять в Британії соціалізм; в Європі відбудеться "війна поколінь" між ветеранами та молоддю; Китай почне торгову війну.

Падіння доходів росіян, що знижуються протягом останніх 36 місяців, призвело до зубожіння населення. Його можна порівняти із ситуацією 1990-х. За останні 10 місяців доходи росіян скоротилися на 5,5 трлн рублів - $93,7 млрд, встановивши рекорд падіння з 1990 року.

Зараз ви читаєте новину «Песимістичний прогноз: кінець нафтових гігантів і зникнення Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути