четвер, 30 серпня 2018 16:23

Пес випав з корабля і проплив 5 км до берега

Пес випав з корабля і проплив 5 км до берега

Собака Харлі, що впав з яхти під час шторму, зумів проплисти 5 км і вибрався на сушу.

Його господар Шейн Хейл з американського міста Сарасота, штат Флорида хотів обійти під вітрилом весь світ. З собою мандрівник взяв тільки улюбленого вихованця.

Про це йдеться в Yahoo News.

Біля західного узбережжя Флориди яхта потрапила в сильний шторм. Судно ледь трималося на плаву, згодом відмовив двигун. Пес опинився за бортом. Чоловік кинувся до свого собаки, який був на повідку і в жилеті - але коли витягнув повідок, на ньому був лише жилет, без собаки. Хоча буря знищила яхту, на яку він витратив всі заощадження, його турбував тільки зниклий пес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі хочуть заборонити котів

"Господар був абсолютно непохитний, - розповідає капітан буксира, який приплив на допомогу Хейлу. - Каже: "Треба знайти собаку. Плюньте на корабель, мені потрібен тільки собака". Ви не уявляєте, в якому сум'ятті він був".

Опинившись на березі, мандрівник написав про зниклого собаку в соцмережах. Менш ніж через добу йому подзвонив чоловік, який знайшов Харлі на пляжі. Собака зумів проплисти п'ять кілометрів серед триметрових хвиль і благополучно дістатися суші.

Родина з англійського міста Саут-Шилдс виклала в мережу фото, на яких зображена їхня дочка із домашнім улюбленцем - 90-кілограмовим німецьким догом.

Зараз ви читаєте новину «Пес випав з корабля і проплив 5 км до берега». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути