неділя, 20 листопада 2022 19:01

Переговори можливі: Порошенко у Галіфаксі назвав, хто найкраще веде переговори з Росією

Автор: Європейська солідарність
 

П'ятий президент Петро Порошенко на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі заявив, що найкращими, найефективнішими переговорниками з Путіним є Збройні сили України. Учасники Форуму зустріли ці слова оплесками. Порошенко закликав не довіряти Путіну, який ніколи не дотримується міжнародних зобов'язань і договорів. П'ятий президент наголосив: Путін розуміє тільки силу.

"Не вірте Путіну. Путін розуміє тільки одне – силу. Яким чином ми можемо досягти миру? Ви говорили про процес переговорів. Я повністю підтримую і погоджуюся. Без цього неможливо. А коли ми можемо розпочати переговори? Вони вже тривають. І у нас є хороші переговорники. Чи ви знаєте, як вони називаються? Це – Збройні сили України", – заявив Порошенко.

Автор: Європейська солідарність
 

"Путін був проти виводу своїх військ із Київської області. Ми провели успішні переговори – й викинули війська Путіна з Київщини. Також після цього – з Чернігівської області, з Сумської області. Потім ми провели успішний раунд переговорів і викинули путінські війська з Харківської області. А ще пізніше – з Херсонської області. 20% території через такі переговори були повернені в Україну. Які ще переговори ви шукаєте?" – зазначив Порошенко.

Автор: Європейська солідарність
 

"Українці – це той щит, який захищає світ від російської агресії і маніяка Путіна", – сказав Петро Порошенко. Він подякував усім українським військовим, солдатам і офіцерам, які здивували світ своєю стійкістю та мужністю.

Зараз ви читаєте новину «Переговори можливі: Порошенко у Галіфаксі назвав, хто найкраще веде переговори з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути