четвер, 18 травня 2017 15:48

Тато, мама і мама: як "шведська родина" виховує спільних дітей
12

Адам, Брук і Джейн разом виховують двох дітей і чекають на третю
Фото: Daily Mail
Адам, Брук і Джейн разом виховують двох дітей і чекають на третю
Адам, Брук і Джейн разом виховують двох дітей і чекають на третю
Адам, Брук і Джейн разом виховують двох дітей і чекають на третю
Адам, Брук і Джейн разом виховують двох дітей і чекають на третю

36-річний Адам Лайонс живе з двома жінками. Тріо разом виховує дітей. Планує "одружитися".

Від 28-річної бісексуалки Брук Шедд чоловік має сина Данте. Інша його подруга, 27-річна Джейн Шалахова, вагітна. Малюка, що має народитися в липні, чекають із нетерпінням. Роститимуть усі разом, як і 2-річного Данте та 7-річного Олівера, сина Брук від попередніх стосунків.

"Усі ми вважаємо себе батьками наших дітей. Вони називають нас "тато", "мама" і "мама". Ми переконані, що троє батьків – це краще, ніж двоє", – цитує Адама Daily Mail.

Згодна з ним і Джейн, росіянка за походженням: "Так набагато легше доглядати за дітьми. Лишається більше вільного часу на соціальне життя та спілкування. "Замучена невиспана мама" – це не про мене! Якщо партнерів троє, вони дуже допомагають одне одному. Мені ніколи не доводиться залишати дітей з кимось, кому я не довіряю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці матусі занадто гарячі: фотогалерея

Адам, Брук і Джейн живуть у Техасі. Живуть на великій ділянці землі з двома будинками. Один з них Брук використовує як родинну школу. Тут займається навчанням і розвитком дітей. Адам і Джейн працюють у консалтинговій компанії неподалік.

Тріо живе разом уже 5 років. Подумують зіграти "весілля".

"Це доводить, що ми не крутимо інтрижку або експериментуємо з партнерами. Ми справжня сім'я зі здоровими, щасливими дітьми", – говорить Адам.

Щодо сексуального життя, Адам, Брук і Джейн сплять і кохаються разом на одному великому ліжку. Інколи до інтиму залучають когось ще. Партнери домовилися про вільні стосунки. Однак останнім часом потреба зустрічатися з кимось на стороні відійшла на другий план. "Ми виснажені й задоволені дітьми", – зізнається тріо.

Американське подружжя Джош і Джессака Кларк зі штату Джорджія всиновило сімох братів і сестер, які жили у притулку упродовж останніх чотирьох років.

Зараз ви читаєте новину «Тато, мама і мама: як "шведська родина" виховує спільних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути