субота, 26 березня 2022 14:19

"Пацієнт живий-здоровий" - росіянам показують фейкового Шойгу

Росіянам показують старе відео з міністром оборони Сергієм Шойгу, щоб продемонструвати, що він продовжує працювати.

"Сьогодні показали ролик з Шойгу за 11 березня. Демонструють народу, що "пацієнт" живий та здоровий. Однак стан Шойгу погіршився. Він досі знаходиться у військовому госпіталі імені Бурденко", - написав радник міністра МВС Антон Геращенко в Telegram.

Після таємничого зникнення Шойгу росіяни переполошилися. Відсутність міністра оборони під час "успішної" війни неабияк натякає на те, що у Кремля справи дуже погані, у Путіна вирішили викручуватись. 23 березня тимчасово виконуючим обов'язки міністра оборони став генерал Дмитро Булгаков. Про це свідчить наказ, який підписав цей військовий. У документі вказав, що пропагандисти мають створити фейкові фото та відеозаписи за участю Шойгу. Вони мають демонструвати людям, що міністр перебуває на своєму робочому місці.

Сфабриковані матеріали показуватимуть на всіх інформаційних каналах міноборони Росії до 30 березня.

Автор: 24tv.ua
  Наказ міноборони РФ для пропагандистів
Наказ міноборони РФ для пропагандистів

У міністра оборони РФ Сергія Шойгу інфаркт і через це він не з'являється на публіці із середини березня. За даними розвідки, станом на 25 березня Шойгу був ще живим. Путін остаточно не визначився з долею міністра. Розглядає деякі варіанти: врятування Шойгу та повернення його на роботу з демонстрацією народу, оголошення міністра "агентом НАТО" з подальшою ліквідацією. Можуть у Росії також просто оголосити про раптову смерть міністра через інфаркт.

Має певні проблеми також керівник генштабу Росії Валерій Герасимов. Його, скоріш за все, заарештували працівники ФСБ. Очільника російського генштабу звинувачують у розтраті коштів та у провалі путінського бліцкригу. Цілком ймовірно, що у Кремлі вирішать списати всі невдачі на Герасимова чи Шойгу або ж навіть на двох одночасно.

Зараз ви читаєте новину «"Пацієнт живий-здоровий" - росіянам показують фейкового Шойгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути