пʼятниця, 20 липня 2018 10:07

Останній із племені - зняли на відео чоловіка, який виживає в джунглях 22 роки

Останній із племені - зняли на відео чоловіка, який виживає в джунглях 22 роки
Чоловік із ями 22 роки самотньо живе у джунглях. Фото: Funai

У бразильському штаті Рондонія зняли на відео чоловіка, який 22 роки мешкає самотньо у джунглях.

Чоловік вважається останнім представником індіанського племені, яке винищили місцеві фермери. Його називають Останній у племені, Найсамотніший чоловік у світі або Чоловік у ямі - через ями, які він будує, аби спіймати тварин, розповідає Guardian.

На опублікованому відео Чоловік із ями намагається звалити дерево за допомогою мачете. Він майже голий і носить лише пов'язку на стегні. Відео виклала місцева організація Funai, яка опікується тубільцями.

Ніхто не знає імені індіанця, мови, якою він розмовляє, та назви племені, до якого він належав. Але час від часу знаходять його халабуди. Funai має суворі правила та забороняє співробітникам спілкуватися з відлюдниками. Вони лише час від часу наглядають за ними. За свідченням урядовців, Чоловікові із ями близько 50. Він виживає за рахунок полювання на лісових свиней, птахів і мавп. Мешкає на території понад 8 га. Регіон з усіх боків оточений фермами. Представники некомерційної організації Survival International домоглися, аби ліси, де мешкає чоловік, не вирубували. Лишають для нього в лісі примітивну зброю, яку він зможе використовувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мирослав Ягода три роки жив відлюдником

Вперше чоловіка побачили 1996-го. За рік до того місцеві фермери убили його плем'я із 5 осіб. 1998-го його востаннє знімали на відео.

Funai вважають, що в Бразильській Амазонії проживає 113 племен без юридичного статусу. З них 27 помічали туристи та науковці.

Японська влада примусила повернутися до цивілізації 82-річного Масафумі Нагасакі, який прожив на безлюдному острові 29 років. Чоловік втік від цивілізації 1989-го. Оселився на безлюдному острові Сотобанарі. Планував там померти. Тепер він живе у будинку за 60 км від острова.

Зараз ви читаєте новину «Останній із племені - зняли на відео чоловіка, який виживає в джунглях 22 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути