понеділок, 26 липня 2021 16:51

Опублікували страшне відео, як каменепад убиває дев'ять людей

Опублікували страшне відео, як каменепад убиває дев'ять людей
Дев'ять людей загинули, і міст обрушився після каменепаду / SWNS

Дев'ять туристів загинули на півночі Індії після того, як на їхні автомобілі впали камені. Ще троє поранені. Каменепад стався в неділю, 25 липня.

Драматичні кадри, розміщені в соцмережах, показують, як великі камені котяться долиною на міст і в річку. Про це пише ВВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Стояли й дивилися, як вода зносить хати"

На відео можна побачити, як великі валуни вдаряють у припарковані авто, перш ніж повалити міст. Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді висловив співчуття сім'ям загиблих. Він додав, що постраждалим виплатять допомогу з державного фонду. Також зараз екстрено надають допомогу постраждалим.

Дехто з убитих були зі столиці Делі. Вони відвідували популярне туристичне село Чіткул. Поки що незрозуміло, що спричинило обвалення каміння, але попередження про можливі зсуви раніше були через прогнозовані сильні дощі.

Певні частини Індії постраждали від зсувів і повеней, спричинених сильними дощами. Зараз у країні сезон дощів, який триває з червня до вересня щороку.

Щонайменше 136 людей загинули у штаті Махараштра на заході Індії після того, як злива затопила сотні сіл, знесла будинки й залишила жителів у скруті.

Зараз ви читаєте новину «Опублікували страшне відео, як каменепад убиває дев'ять людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути