неділя, 19 червня 2022 18:44

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти в РФ нарощують ППО, а Білорусь проводить розвідку - Генштаб

На Волинському та Поліському напрямках підрозбіли збройних сил Білорусі продовжують прикривати білорусько-український кордон та здійснюють фортифікаційне обладнання місцевості у Гостомельській області.

Також білоруси ведуть радіоелектронну розвідку. Про це повідомляє Гешнтаб ЗСУ у вечірньому зведенні в Facebook.

Автор: t.me/voyna_2022
  На Волинському та Поліському напрямках підрозділи білоруської армії прикривають білорусько-український кордон, ведуть радіоелектронну розвідку.
На Волинському та Поліському напрямках підрозділи білоруської армії прикривають білорусько-український кордон, ведуть радіоелектронну розвідку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Білорусі заявили, що нападати на Україну не будуть

На Сіверському напрямку підрозділи збройних сил РФ продовжують інженерне обладнання позицій в прикордонних районах Курської області. У Брянській області окупанти нарощують системи протиповітряної оборони.

На Харківському напрямку ворог інтенсивно обстрілював позиції наших військ зі ствольної та реактивної артилерії. Провів розвідку боєм в районі населеного пункту Рубіжне, але успіху не мав.

Малоймовірно, що білоруська армія наважиться наступати на Україну без військової підтримки РФ. На кордоні білоруські війська проводять навчання. Але концентрації російських військ там немає. Чисельності білоруських військ недостатньо, щоб самостійно наступати на Київ або західні області.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти в РФ нарощують ППО, а Білорусь проводить розвідку - Генштаб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути