понеділок, 25 листопада 2019 15:41

Офіс сина Єлизавети ІІ виїхав з Букінгемського палацу після секс-скандалу

Офіс сина Єлизавети ІІ виїхав з Букінгемського палацу після секс-скандалу
Єлизавету ІІ обурило ганебне інтерв'ю сина, принца Ендрю . Фото: politeka.net

Після скандального інтерв'ю середнього сина Єлизавети II про зв'язок із секс-злочинцем Джеффрі Епштейном принца Ендрю відсторонили від громадських обов'язків. Йому веліли знайти нове місце для ведення бізнесу.

Це рішення узгоджене з Королевою, повідомляє видання New York Post.

Єлизавета II була стурбована тим, що скандал заплямує репутацію королівської родини. Сам Ендрю підтвердив, що йде, "щоб не заважати роботі родичів і благодійних організацій, з якими раніше співпрацював".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єлизаветі ІІ – 93: найцікавіше із життя королеви

Королева також звільнила Аманду Тірськ - давнього секретаря принца Ендрю, яка дозволила йому піти на інтерв'ю BBC. За інформацією Times, герцог Йоркський - перший член британської королівської родини, який відмовився від офіційних обов'язків через репутаційний скандал.

Газета The Times of London пише, що головну роль у відстороненні принца Ендрю від його роботи зіграв його племінник - принц Вільям.

"Вільям все більше втягується в прийняття рішень, що стосуються інституту монархії, і він не є великим шанувальником свого дядька Ендрю. Вільям вважає, що все відбулося правильно", - сказало виданню джерело.

Джерела близькі до королеви кажуть, що хоч вона глибоко розчарована ситуацією, "в приватному порядку" вона все ж підтримує Ендрю. Свідченням цього став їхній спільний знімок, зроблений на кінній прогулянці в Віндзорі.

Також Королева скасувала заходи щодо майбутнього 60-річчя Ендрю. Замість цього влаштують невелику сімейну вечерю.

10 серпня мільярдер Джеффрі Епштейн, якого звинуватили у секс-торгівлі та педофілії, наклав на себе руки. Самогубство стало причиною оприлюднення документів у його справі. Син королеви Єлизавети II виявився причетним до справи Епштейна.

Принц Ендрю вдавався до його послуг як секс-торговця.

Зараз ви читаєте новину «Офіс сина Єлизавети ІІ виїхав з Букінгемського палацу після секс-скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути