середа, 27 березня 2024 07:09

Обвал автомосту в Балтиморі: повідомили про жертв

Обвал автомосту в Балтиморі: повідомили про жертв
Після того, як в американському порту Балтимор вранці 26 березня обрушився великий міст, шестеро робітників зникли безвісти. Фото: eastnews.ua

У Сполучених Штатах Америки щонайменше шестеро робітників зникли безвісти в американському порту Балтимор унаслідок падіння мосту вранці 26 березня.

Надії знайти їх живими через такий тривалий проміжок часу і холодну воду фактично немає, заявив адмірал берегової охорони Шеннон Гілріт, передає Reuters.

"Водолазні команди стикаються зі складними умовами в темних водах, усіяних уламками. Активні пошуково-рятувальні операції призупинили приблизно через 18 годин після аварії", - повідомили представники берегової охорони США та поліції штату Меріленд.

Полковник поліції штату Роланд Батлер сказав, що влада сподівається повернути водолазів у воду в середу, щоб знайти останки робітників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко прокоментував обвал мосту в Києві

Балтимор є найбільш завантаженим портом США з відправки автомобілів. У 2023 році приватні та громадські термінали порту обслужили понад 847 тис. авто та легких вантажівок. Це більше, ніж у будь-якому іншому порту США.

Судно, що врізалося в міст, було довжиною 288,95 м. Воно зазнало миттєвої втрати тяги та кинуло якорі в рамках аварійних процедур перед зіткненням, повідомила компанія Synergy Marine Pte Ltd.

У США в штаті Меріленд 26 березня контейнеровоз врізався у міст Френсіса Скотта Кі в Балтиморі. Момент потрапив на відео.

Судно налетіло на одну з опор. Від удару чотирисмуговий автомобільний міст через річку Патапсько просто обвалився.

Міст, протяжністю 2,5 км, був побудований в 1977 році. Його назвали на честь автора національного гімну США.

Зараз ви читаєте новину «Обвал автомосту в Балтиморі: повідомили про жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути