четвер, 02 листопада 2017 14:13

Обама пояснив, чому не любить селфі

Обама пояснив, чому не любить селфі
Обама хоче, аби люди з ним просто віталися за руку. Фото: thoughtleaders.ng

Під час виступу на першому всесвітньому саміті фонду Obama Foundation колишній президент США попросив більше не робити селфі із ним та його дружиною.

Відео з виступу Барака Обами опублікував CNN.

44-й президент Америки пояснив: він втомився від того, що з ним не спілкуються відкрито.

"Я не хочу, щоб люди робили селфі зі мною чи Мішель. Це здається малозначним, але насправді це не так. Коли я був президентом, я помітив дивну річ — люди більше не дивляться мені в очі, не потискають мені руку, тому що вони звертаються до мене про це", - сказав Обама і зобразив, як тримають телефон, коли роблять селфі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-президенти США зібрали $30 млн для постраждалих від ураганів

Екс-очільник американської держави також пожартував про своє походження. "З чого я почну... Не з того, де я народився. Я народився в Кенії, - зал вибухнув сміхом. Обама продовжив: - Ні, це жарт. Я народився на Гаваях". Спекуляції та чутки про національне походження 44-го президента дуже поширені у США.

Серед інших тем, які підняв Барак Обама, - зв'язок між свідомістю громади та недобросовісними політиками при владі. На думку колишнього президента, саме суспільство має визначати, як поводитимуть себе політики. Нинішня ситуація - протилежна: політики поводять себе, як хочуть, і не підкоряються народові.

"У тому світі, в якому ми живемо, політики - це хвіст, а не пес. Наше завдання - подумати про культуру нашого громадського суспільства, бо те, що з нашими політиками щось не так - це відображення помилок нашої громадської культури. Не тільки у США, але й у багатьох країнах світу", - сказав Обама.

На ювілей весілля Мішель Обама опублікувала весільне фото з чоловіком. "З 25-ю річницею, Барак Обама! Чверть століття позаду, а ти досі найкращий друг і найнеймовірніший чоловік, якого я знаю. Я кохаю тебе", - підписала знімок Мішель.

Зараз ви читаєте новину «Обама пояснив, чому не любить селфі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути