Ексклюзиви
середа, 19 травня 2021 11:34

NYT назвали ймовірні причини розлучення Білла та Мелінди Ґейтсів

NYT назвали ймовірні причини розлучення Білла та Мелінди Ґейтсів
Білл Гейтс заводив на стороні службові романи, поки перебував у шлюбі з Меліндою Гейтс. Фото: reuters

Однією з можливих причин розлучення мільярдера Білла Ґейтса та його дружини Мелінди Ґейтс стали зв'язки засновника компанії Microsoft із багатієм Джеффрі Епштейном, якого звинуватили в злочинах сексуального характеру.

Про це пише The New York Times.

За даними видання, сам Ґейтс неодноразово намагався завести службові романи на стороні, перебуваючи в шлюбі з Меліндою.

Стала відома інформація, коли мільярдер робив пропозиції про спільне проведення часу жінкам, які працювали у Microsoft й у Фонді Білла і Мелінди Ґейтсів.

Один із цих інцидентів стався 2006 року. Тоді глава Microsoft після презентації жінки-співробітниці Microsoft відправив їй повідомлення електронною поштою із запрошенням на вечерю. За кілька років мільярдер відправився у справах Фонду Ґейтсів в Нью-Йорк з жінкою, яка працювала у фонді, і запросив її повечеряти. Як розповіла на умовах анонімності жінка, вона відчула себе ніяково і пожартувала, щоб не відповідати на пропозицію Ґейтса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білл Ґейтс пішов із ради директорів Microsoft через сексуальний скандал - WSJ

За інформацією джерел видання, Ґейтс доволі незграбно спілкувався з жінками зі свого офісу та намагався фліртувати з ними. Деякі співробітники заявили, що не вважають мільярдера агресивним. Він нібито ніколи не тиснув на жінок, щоб вони погодились на його пропозиції заради кар'єри.

Подружжя Ґейтсів познайомилось з Епштейном 2011-го. Мелінда не підтримувала зв'язок чоловіка з імовірним сексуальним злочинцем і намагалася відговорити Білла від спілкування з ним. Проте Білл її не слухав.

У жовтні 2019 року, коли стосунки між Ґейтсом і Епштейном стали надбанням громадськості, пані Ґейтс найняла адвокатів з розлучень, запустивши процес, який завершився в травні оголошенням про завершення їхнього шлюбу.

"Вкрай розчаровує, що було опубліковано так багато неправди про причини, обставини й терміни розлучення Білла Ґейтса", - прокоментував його речник.

Засновник компанії Microsoft, філантроп та один з найбагатших людей світу Білл Ґейтс і його дружина Мелінда Ґейтс оголосили про розлучення.

Зараз ви читаєте новину «NYT назвали ймовірні причини розлучення Білла та Мелінди Ґейтсів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути