Ексклюзиви
середа, 23 вересня 2009 16:28

Норвегія візьме на себе розслідування аварії суднa Langeland

Норвегія візьме на себе розслідування аварії суднa Langeland
Керівництво та відповідальність за проведення розслідування аварії із судном Langeland візьме на себе Королівство Норвегія. Про це повідомляє прес-служба Міністерства транспорту і зв"язку. Про це домовились під час зустрічі у Стокгольмі протягом 16 - 18 вересня 2009 р. члени української делегації із уповноваженими представниками Ради з питань розслідування аварій на транспорті Королівства Норвегія та Ради з питань розслідування аварій Королівства Швеція. Також вони домовились про співпрацю та взаємодію під час проведення розслідування.

Українська делегація отримала матеріали, котрі дають можливість одержати цілісну картину виникнення і перебігу аварійної морської події. У підсумку це дозволить визначити небезпечні дії та умови, а також помилки або порушення під час події.

Наразі комісія Мінтрансзв"язку працює над підготовкою звіту з розгорнутим описом аварійної морської події, її передумов, хронологічної послідовності її виникнення і розвитку.

Нагадаємо, що 31 липня 2009 р. поблизу берегів Швеції сталася аварія із судном "Langeland" (прапор Норвегії). До складу екіпажу входило шестеро осіб, серед яких четверо (у т. ч. - капітан судна) – громадяни Російської Федерації та двоє – громадяни України.

Екіпаж суховантажного судна Langeland вважається зниклим безвісти.

У Мінтрансзв"язку 1 серпня 2009 р. було створено спеціальну комісію для участі у розслідуванні аварії із судном Langeland. Відповідний наказ N 810 підписав перший заступник міністра транспорту та зв"язку України Василь Шевченко, повідомляє РБК-Україна.


Зараз ви читаєте новину «Норвегія візьме на себе розслідування аварії суднa Langeland». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути