Ексклюзиви
четвер, 02 вересня 2021 10:48

Невакцинованих дітей у школу пускатимуть за гроші

Невакцинованих дітей у школу пускатимуть за гроші
Початок навчального року в місті Бадден-Вюттенберг / Getty Images

Щоб відправити дитину до школи батьки в Німеччині тепер зобов'язані подати негативний результат тесту на коронавірус, сертифікат про вакцинацію або довідку, що дитина нещодавно перехворіла на Covid-19.

Міністр освіти Тюрінгії Гельмут Голтер оголосив, що відмова від тестування розглядатиметься як адміністративне правопорушення і каратиметься штрафом. Розмір штрафу становитиме від €60 до €250. Про це пише Rzeczpospolita.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ізраїль услід за Штатами щеплюватиме від Covid третьою дозою: кого саме

Голтер додав, що негативний тест на коронавірус буде обов'язковим у разі збільшення кількості хворих. Його потреба буде оцінювати на основі кількості інфекцій і ліжок, зайнятих у лікарнях для пацієнтів із Covid-19.

Розмір штрафу для батьків, які не дотримуються правила, залежатиме від того, чи повториться порушення. У разі повторного правопорушення штраф збільшується. У Німеччині навчальний рік почався в понеділок.

Запровадили суворіші умови в'їзду в Німеччини. Людям понад 12 років необхідно мати під час в'їзду негативний результат тесту на коронавірус або свідоцтво про повну вакцинацію або підтвердження нещодавнього одужання.

Зараз ви читаєте новину «Невакцинованих дітей у школу пускатимуть за гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути