Ексклюзиви
середа, 06 травня 2020 14:13

Netflix замовив продовження фільму "Евакуація" з Крісом Гемсвортом

Netflix замовив продовження фільму "Евакуація" з Крісом Гемсвортом
Стримінговий сервіс Netflix прийняв рішення випустити другу частину фільму "Евакуація" з Крісом Гемсвортом у головній ролі. Фото: @Russo_Brothers

Оригінальна картина "Евакуація", яку нещодавно випустив Netflix, майже миттєво стала хітом з найбільшою кількістю переглядів на сервісі.

Netflix уже уклав договір із Джо Руссо, який написав сценарій "Евакуації" (один із режисерів "Війни нескінченності" від Marvel, до слова). Режисерське крісло знову займе Сем Гаргрейв, а головну роль виконає Кріс Гемсворт, пише Deadline.

"Поки що ми не скажемо, розповідь розвиватиметься хронологічно далі або ж ітиме в минуле. Ми залишили відкритий фінал, який викликає запитання в аудиторії", - поділився Руссо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ілон Маск і Граймс дали новонародженій дитині найнезвичніше ім'я на Землі: його неможливо вимовити

Однак у мережі фанати завбачливо почали "допомагати" творцям, схиляючи їх до кросовера з іще одним героєм нової хвилі бойовиків - Джоном Віком. Чи буде це протистояння, чи героїчний тандем - не так важливо. Режисер у Twitter вирішив приєднатися до своєрідного флешмобу фанатів, а там, хтозна, і справді щось спільне знімуть.

Фанатам головне - побачити взаємодію двох нових героїв, які своїми фільмами перевідкривають класичні бойовики 90-х, тільки в технічно новому форматі. Усі відзначили стиль, якісний рівень бойових сцен та харизму "брутальних, але мовчазних" персонажів.

Група лікарів із Німеччини запустила флешмоб. Вони публікують свої оголені фото на знак протесту. Їм не вистачає захисних засобів у боротьбі з Covid-19.

Зараз ви читаєте новину «Netflix замовив продовження фільму "Евакуація" з Крісом Гемсвортом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути