Ексклюзиви
вівторок, 19 січня 2021 08:36

Не зустрінуться: відомо, коли Трампи покинуть Білий дім

Не зустрінуться: відомо, коли  Трампи покинуть Білий дім
Дональд і Меланія Трамп покинуть Білий дім 20 січня. Фото: REUTERS

Дональд і Меланія Трамп покинуть Білий дім 20 січня, у день інавгурації 46-го президента США Джо Байдена. Замість президента і першої леді Байденів зустріне глава Білого дому Тімоті Харлет.

Також відомо, що перед відходом з поста президента Дональд Трамп виступить з прощальним відеозверненням. Воно вже записане. Однак час його виходу в ефір і зміст поки не відомі, повідомляє телеканал CNN, посилаючись на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден визначився з першими закордонними візитами в статусі президента

У другій половині дня інавгурації Байден візьме участь в церемонії покладання вінків на Арлінгтонському національному кладовищі разом з колишніми президентами Білом Клінтоном, Джорджем Бушем і Бараком Обамою. Саме в ці години основну частину особистих речей Байденів перевезуть в Білий дім і розпакують, згідно іншого джерела, знайомого з порядком проживання глав країни.

Харлет, найнятий Трампом в 2017 році, ймовірно, не залишиться в адміністрації Байдена. Роль головного помічника, швидше за все, ляже на кого-то, більш наближеного до президентського подружжя.

Новообраний президент США Джо Байден у перші дні після інавгурації передивиться чи скасує політичні рішення Дональда Трампа. Про це повідомляється в заяві голови адміністрації Рона Клейна.

Зараз ви читаєте новину «Не зустрінуться: відомо, коли Трампи покинуть Білий дім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути