Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2021 21:25

Байден визначився з першими закордонними візитами в статусі президента

Байден визначився з першими закордонними візитами в статусі президента
Канада або Великобританія стануть країнами, куди обраний президент США Джо Байден відправиться після вступу на посаду з офіційним візитом. Фото: flickr

Канада або Великобританія стануть країнами, куди обраний президент США Джо Байден відправиться після вступу на посаду з офіційним візитом.

Про це пише видання The Daily Telegraph. Посилаючись на свої джерела в оточенні Байдена, британська газета повідомляє, що через пандемію коронавірусу міжнародні візити почнуться не раніше літа поточного року. До цього пріоритетом для Байдена залишатиметься вирішення внутрішніх питань США.

Зазначається, що пріоритетним напрямком для першого міжнародного офіційного візиту зараз є Канада, але якщо з яких-небудь причин візит туди не відбудеться, то першою стане Велика Британія. Відзначається, що причиною візиту туди може стати саміт G7, який запланований на червень і пройде в місті Карбіс Бей на Атлантичному узбережжі півострова Корнуолл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, якими будуть перші укази Байдена

Інавгурація обраного президента Джо Байдена запланована на 20 січня у Вашингтоні. Усі 50 американських штатів і округ Колумбія перебувають у стані підвищеної готовності через можливі протести перед інавгурацією новообраного президента. Війська Національної гвардії з усієї країни спрямовані до Вашингтона, щоб запобігти повторенню заворушень 6 січня, жертвами яких стали кілька людей. ФБР випустило попередження про можливі марші озброєних прихильників Трампа у столицях усіх штатів.

Зараз ви читаєте новину «Байден визначився з першими закордонними візитами в статусі президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути