вівторок, 28 серпня 2018 11:59

Назвали головного улюбленця у резиденції британської королеви

Назвали головного улюбленця у резиденції британської королеви
У королівському палаці найбільше люблять принца Філіпа (ліворуч) за його неслухняний характер. Фото: Reuters

Персонал, який обслуговує родину британської королеви Єлизавети ІІ, найбільше любить її чоловіка принца Філіпа, 97 років. Про це розповів актор 35-річний Метт Сміт. Він грає чоловіка королеви у серіалі "Корона" виробництва Netflix.

"У королівському палаці він популярніший від усіх. Я дізнавався, що говорять, про нього, і це завжди щось дуже кумедне, дотепне. Він популярний. Схоже, серед усіх членів родини він найбільш простий, людина з народу", - розповів актор в інтерв'ю Variety.

Принца Філіпа люблять за його неслухняний і жвавий характер, додав Сміт. Йому поступаються Меган Маркл і син принца Вільяма Джордж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шведська принцеса відвела доньку до школи - зворушливі фото

"Коли мій друг спитав принца Філіпа за обідом, чи він дивився "Корону", той відповів: "Не будь смішним", - розповідає Сміт. Сподівається, що серіал могла дивитися королева або хтось із королівської родини.

У мережі з'явилися фото квартири, в якій жила Меган Маркл у дитинстві. Темне невелике помешкання на 2 поверсі над гаражем зараз відремонтовали і здають у оренду за $3,95 тис. за місяць. 30 років тому Дорія Маркл переїхала сюди разом із Меган після розлучення з чоловіком. Коштувало тоді житло удесятеро менше.

Зараз ви читаєте новину «Назвали головного улюбленця у резиденції британської королеви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути