четвер, 05 квітня 2018 07:23

Настю Рибку звинуватили у зґвалтуванні

Настю Рибку звинуватили у зґвалтуванні
Через нове розслідування всі учасники "секс-тренінгу" залишатимуться в Таїланді Фото: Високий Замок

Поліція Паттайї прийняла заяву від потерпілих, які звинувачують Анастасію Вашукевич (Настю Рибку), Олександра Кирилова (Алекса Леслі) і ще 8 осіб, заарештованих за проведення нелегального секс-тренінгу, в зґвалтуванні і організації проституції.

Таку заяву було подано до поліції 1 квітня.

"Як я зрозумів, основні звинувачення в заяві висунуті проти одного із заарештованих за секс-тренінг, а решту звинувачують як спільники. Зараз, ймовірно, буде розслідування за цією заявою. Оскільки воно буде відносно решти восьми чоловік, це означає, що депортувати їх неможливо, поки в їх відношенні є така заява, а тим більше якщо за цією заявою заведуть кримінальну справу", — розповів співрозмовник агентства "РИА Новости".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Рибка заговорила після місяця мовчання

Хто саме є основним обвинуваченим, не повідомляється. Також одного із заарештованих, якого повинні були депортувати 5 березня, імміграційна поліція передала кримінальній.

Суд призначений на 17 квітня.

Настя Рибка разом зі своїм секс-тренером Алексом Леслі після затримання попросили політичного притулку в США. Американське посольство в Мінську надало коментар, де уточнюється, що відомство не займається розглядом звернень про надання політичного притулку, оскільки заявник повинен знаходитися на території США. За межами США можна звернутися тільки за статусом біженця.

Зараз ви читаєте новину «Настю Рибку звинуватили у зґвалтуванні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути